Kobo Aura H2O (EDITION 2)

Kobo heeft een nieuwe versie van haar e-reader Aura H20 geintroduceerd. Deze herziene versie, aangeduid met de toevoeging Edition 2 of 2017, is waterdicht. Hierdoor kan je deze e-reader zonder zorgen gebruiken in bad of bij het zwembad.

De Kobo Aura H2O (EDITION 2) heeft ook een ingebouwd nachtlampje. Deze past zich bovendien aan aan het omgevingslicht. Dit is een handige functie, aangezien het scherm van een e-reader zelf geen licht geeft (waardoor het weer rustiger leest dan een computerscherm of tablet, zie ook Wat zijn de verschillen tussen een e-reader en een tablet?). Het scherm heeft een doorsnee van 6,8 inch (15,2 cm), met vrij brede schermranden zodat je het apparaat goed kunt vasthouden.

Computertotaal heeft de Aura H2O (2017) beoordeeld en kwam tot de volgende conclusie:

De Kobo Aura H20 is een degelijke e-reader die comfortabel leest, door het scherm, gewicht en grip. Ook zijn waterdichte behuizing en prima accuduur zijn een vermelding waard. Eigenlijk is de Kobo Aura H20 goed genoeg dat een keus voor de duurdere Aura One niet zo meer te rechtvaardigen valt, tenzij je een groter scherm zoekt. De Kobo Aura H20 mag echter wel wat vlotter werken. Ook het aanbod van Kobo Plus en ingebouwde boekenwinkel hebben nog wat aandacht nodig.

U vindt de Kobo H20 (2017) bij Bol.com:

Geef een reactie