Waar vindt u betaalde e-books?

Eerder gaven wij een overzicht van websites waar je gratis e-books kunt vinden, maar misschien ben je op zoek naar iets anders. In betaalde e-boeken heb je net iets meer keuze en vind je ook vooral de wat nieuwere boeken. Maar waar koop je ze?

Bol.com
Bol.com heeft een van de grootste collecties ebooks. Deze hebben ze in verschillende talen. Uiteraard in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits, Frans, Turks en nog een aantal andere talen. Verder zijn ze ingedeeld in verschillende categorieën. Om inspiratie op te doen staan er bovendien een aantal lijstje op de site, zoals de top 100 Nederlandse e-books.

Kobo.com
De fabrikant van een aantal popualiare e-readers biedt ook een collectie e-books aan op hun site. Ook hier vind je verschillende categorieën en lijstjes met de populaire boeken van het moment.

Ebook.nl
De website van Ebook.nl richt zich uitsluitend op e-books. Deze worden aangeboden in verschillende categorieën en verschillende handige thema’s.

Boekenwinkels
Ook op de websites van traditionele boekenwinkels kan je tegenwoordig e-boeken kopen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij AKO, Bruna, de Slegte, en Libris.

Geef een reactie